lördag 24 september 2022

Tack och åter tack

 Tillbaka på banan. Fortfarande mentalt och fysiskt trött. Har nog aldrig slitit så i en valrörelse. Förväntat valresultat över lag, för den som haft örat mot marken. Men kanske klokt att vänta med djupare analys. 

En slutsats är nog att det inte funkar i Sverige att demonisera politiska motståndare. 

Växjö. Vänlig valrörelse. Har aldrig upplevt en sån fin och gemytlig stämning mellan partierna. Det som varit lite ledsamt har varit att några företrädare för Växjö Forum, som säger sig vara för samtal, idiotförklarat politiker som inte tycker som dem. 

Har inte heller denna valrörelse drivit någon personkampanj. Inga s k sociala media förutom sparsamma blogginlägg. Och noterbart är att alla vi i Växjö kampanjat för Anna och laget. Och det blev ett valresultat att vara nöjd med för m i Växjö. Aldrig har så många slitit. Och aldrig så många på en valvaka. Är själv tacksam för alla kryss i både kommun och regionvalet. Lever på gamla meriter? Och taggad att kandidera 2026. 

Direkt efter valet en vecka till Albanien. För sjunde gången? Bra land. Dock svårt att tagga ner. Det börjar lägga sig kanske nu. 

Kom hem i onsdags morse och vi la oss ca 4 på morgonen. På Regionfullmäktige 09.00. Så flyg till Stockholm på em. Och två dagar med SKR. Kom hem igår. Idag sysslor som inte gjorts på en månad. I morgon deltagande i Stiftets jubileum. Och moderat gruppmöte på regionen på em/kväll. Och så kanske det lugnar sig något. Ser fram emot att jobba politiskt för Växjö och regionen under de kommande åren. 


Innan solen gått upp. Mellan 20 och 28 grader och varmt i vattnet. Bild från vårt rum. Solnedgång. 
Och till slut. Imponerad över hustruns son. Lib 18%. 


Nu snart gubbrunda runt sjön. Och somna franför TV:n o se Lakers. 


Bo Frank

20220924