onsdag 25 november 2020

Nedstängd, nästan

P-platser tomma, tomma korridorer i kommunhuset, mindre trafik..... En ganska tråkig tid förutom det positiva som ändå händer i USA. 
Har mina hållpunkter. Nordegren&Epstein är ett måste. Och faktiskt Radio Kronoberg på förmiddagspromenaderna. Ändå lite aktuellt skvaller från länet. Något som är lite egendomligt. Är fåfäng nog att tro att hägrarna känner igen mig. Jag stannar och pratar med dem. De verkar inte intresserade av att hålla avstånd. Kan stå och fota med mobilen bara tre meter ifrån numera. Hann dock inte med i svängarna, när Anita tror jag att det är, plötsligt dök ner med huvudet och plockade upp en liten fisk. Och här börjar hon böja sig ner...


Det är härligt att se en levande natur inpå stugknuten.

I måndags middag för vänner. Gjorde inlagd sill med koriander och chilli. Och lammfärsbiffar med parmesanost, mjölk och annat gott jox i. 

Hör på radio att Sveriges bästa lärare blivit utsedd. Och hör vilka nyheter han berättade. Fyra ledord. Kunskap i ämnet, rättvis, lite sträng och att se alla elever. Så har det väl alltid varit. Elever vill inte ha en pajas som är kompis med eleverna. 

Sitter idag på regionfullmäktige och hör hur vänsterpartiet vill stänga flygplatsen. Inget brandflyg och inget ambulansflyg. Men frågan är vad som hänt med socialdemokraterna i Växjö kommun i denna fråga? Det finns i alla fall en stark majoritet för detta i regionfullmäktige idag. Sitter på regionfullmäktige. Bo Frank
Växjö 20201125