måndag 21 september 2020

Lite skit får man räkna med....men bli lycklig..PS

Underbar början på veckan. Dock lite seg idag på morgonen. Kräftskiva igår kväll. Sånt kan man ägna sig åt i min ålder. En söndagskväll. 
Härlig dag. Som dock inleddes med att gjuta mod i en ledsen kvinna. Se bilden. Varje natt utanför Statt. Har bett Statt att kontakta tekniska flera gånger för att blocka två parkeringsplatser på Stortorget/såga ner trädet. Hela bilen täckt av träck från kajor. Damen som var från annan del av landet var ledsen. Och det är inte det lättaste att bli av med detta. Vet av egen erfarenhet.

Promenad runt sjöarna tidigt. Webbmöte idag med föreningen Svenska Stadsnät. Fortsätter i morgon, Och annat möte. 

Lite aktivitet i kommunhuset. Anna Tenje och Cheryl Jones Fur på möte med 9th European Conference on Sustainable Cities&Towns i Mannheim. Utgår som vanligt att de gjorde bra ifrån sig. 

Börjar bli trött på dessa webbmöten. Vill ut och träffa folk. 

Men man kan stänga in sig i sin bubbla på nätet. Och hitta sådant som gör en så glad. Det funkade inte riktigt att återge länkarna. 

Lycklig. Goggla på Sina one girlband. Mycket ung tysk tjej/dam. 

Och fortsätt med Sina drumming Ringo Starr. Man blir hänryckt för att låna ord av den store Esaias Tegnér. Vissa ungdomar är helt otroliga. Och så mogna i sin analys. Lova att kolla in detta!!

Och nu cyklat runt sjöarna. Skall läsa en del i kväll. Och räkna ner till hustrun kommer hem från Skåne. Läsa i fatt Land och några andra tidskrifter.

PS Glömde, så dumt. P1 idag. Svenska berättelser. Jag är ett A-barn. 

Jag träffade denna unga dam för länge. länge sedan.. Och funderade då hur det skulle gå. Så gripande. Nästan så hjärtat stannar. 

DS


Bo Frank
Växjö 20200921