söndag 9 september 2018

Idag avgörs Sveriges framtid

Ett fåtal människorna på denna arma planet får rösta i ett fritt val. De flesta människor på vår jord lever i länder som saknar människovärde. Värt att komma ihåg när den gratis skolmaten inte gillas av alla eller att bussen är två minuter sen.

Har i princip bott i valstugan de senaste dygnen. Fler människor än någonsin har kampanjat för m i Växjö. Igår åt 1000 personer tårta utanför vår valstuga. Dragspelsmusik.
I fredags kväll spelades det Beatles och annat utanför valstugan. Gott om folk på stan.


Matmässa, knökfullt på stan. Möhippor och annat.

Många trevliga människor som ville prata politik, Cykelvägar, simhall, flygande tefat som avger strålning som inte vi politiker gör nåt åt. Berättelser i valstugor vore nåt att samla på.

S k Public Service gör bort sig igen. Får sd att ta på sig en ännu större offerkofta.

Kristersson överlägsen Löfvén i den enda debatt jag sett denna valrörelse. Igen berörde dock islamiseringen i Sverige. I vilket annat land skulle företrädare för kyrkan jubla över böneutrop???

Magnus Karlsson i SmP har rätt om triviala och kass valaffischer. Den mest bisarra jag sett  var undertecknad av s-pensionärer. " Vi vill ha en svetsare som statsminister". Vad är det för fel på alla andra yrken?

Ingenstans i Växjö fanns Egypt Station att uppbringa, McCartneys nittonde soloalbum. Bra recensioner i SvD. Läste på Text TV att sir Paul dök upp på en station i New York för att spela i två timmar för att promota nya skivan. Där Paul näst intill spelar alla instrument själv.


Fick en sosseros på stan igår. Som jag tacksamt tog emot.


Står i min vallokal större delen av dagen.

Du har väl röstat? Och kryssat?


Bo Frank
Växjö 20180909