onsdag 16 maj 2018

Kungafamiljens kostnader! Upprörande!

Hemsk debattartikel i SvD idag. Hela dagen förstörd. Sex partier vill ha en parlamentarisk utredning om de framtida kostnader för Kungafamiljen. De är väl 15 personer som gör ett bra jobb för Sverige.

Invandringen är den kostnadspost som ökar mest i Sverige.  Där finns inga krav på parlamentariska utredningar av kostnaderna mer än från moderaterna.   Kostnaderna är f n  dubbelt så höga som hela försvaret varje år. Kungafamiljens kostnader är felräkningspengar i statens budget. Det är väl bara Oliver Rosengren som klarar av att redovisa hur många promille av invandringens kostnader som i en jämförelse går till det arbete som kungafamiljen gör för Sverige!!!

Sverige är sjukt. Man ger sig på 15 personer samtidigt som Sverige medvetet tar emot kanske minst 50 000 nya bidragstagare varje år.
Går det åt skogen i nästa val går flyttlasset till Danmark. Eller nåt annat land. Dock ej till USA.

Om jag fick bestämma så var de enda anslagen som skulle öka vara till miljö, försvar,, delar av äldreomsorgen,  polis och kultur. De stora sociala systemen är överfinansierade och läcker som ett såll - utan krav på produktivitet. Ta barnpsykiatrin - ett besök per läkare och dag!!!


Bo Frank
Växjö 20180516