tisdag 7 juli 2015

Svårt att slita sig från jobbet

32 grader och vindstilla, nästa dag 20 grader och hård blåst. Har gett upp mördarsniglarna i  Blekinge. Var på jobbet tidigt en sväng igår. Hämtade så mor och körde ner till Blekinge. Mycket fram och tillbaka. Härlig grillkväll igår. Upp tidigt idag på morgonen. Både lilla frun och jag har den del på jobbet idag En medborgare mejlade och tyckte in om min gradering av hoten mot jorden. Han ansåg att DÖ var farlig, global uppvärmning bra för jordbruket och sd räddningen. Även nobelpristagaren Arrhenius som upptäcket växthuseffekten hade samma åsikt. Men skulle inte haft det idag.

Läser om skandalen i Alvesta. Märkligt att ingen ansvarig politiker eller chef träder fram och kommenterar.
Min egentliga ledighet ( är alltid på gott och ont uppkopplad och tillgänglig - några år till ) infinner sig på torsdag. Åker då till kungliga huvudstaden för att ännu en gång uppleva Paul McCartney. Har sett fram emot detta sedan förra gången vi såg honom Stockholm och Göteborg. Följer varje dag vad som händer. På Pauls hemsida.
Grekland. Har slutat stödköpa oliver och olivolja. Det är väl bara Putin och Jonas Sjöstedt som anser att vänsterregeringen gör ett bra jobb.
Finansministern som fick sparken kallade kommissionen för terrorister! Vad hade Platon sagt om  detta?

Vad ville du uppnå? Kunde du valt någon annan metod i stället? Tycker du i efterhand att detta vars så smart. Älskar Platons dialoger och hur han vägleder bara genom att ställa frågor. Vad har gjort att
denna kulturens vagga kunnat bli så på dekis? Skall hitta någon bok om detta!


Bo Frank
Växjö 20150707