söndag 26 april 2015

Stillsam dag i Nirvana utan Anna Tenje

På jobbet strax efter 07. Inte en levande själ i huset. Till Konsum. Fixade lunch för "barn" med respektive och min pigga mor. Helt underbar dag. Vet inte när jag varit så lycklig senast. Men det var väl med Beatles vibbar i Ballroomet i Aberdeen. I torsdags.
Härlig lunch. Åt mycket och länge. Fyra rätter.  En av mina specialiteter. Kolja i ugn, med ansjovis, grädde, purjelök och svamp. Tapasförrätt.  Ostdesert. Jordgubbar och Mascarponiglass.

Hustrun och jag ensamma. Gått promenad. Och så en DVD som jag hittade i Aberdeen. Wings, Rockshow. Från 1976. Tog mig till Nirvana.

Är gammeldags. Kan köpa vad jag vill på nätet. Böcker om Disraeli och Beatles. Och Bergman.  Men det gör jag inte. Vill ha glädjen av att finna/hitta något när försynen leder mig rätt.  Otrolig konsert.
Längtar till 9 juli i Globen. Fick mejl från Paul McCartney igår. Extrainsatt konsert i Philadelphia. Finns på hans mejllista. Förmodligen inte ensam om det.

Två samtal idag från moderater i länet som vill att jag skall övertala Anna Tenje att åka till riksdagen 2018. Vi hade ju stämma igår. Sa att jag tror att AT har andra planer.

Media jagar runt om besvikna moderater med partiledningen. Jag ställde inte upp och dissade vår partiledning. Den låga profilen är kanske ett sätt att låta sossarna i regeringen göra bort sig själva. Löfvén tävlar med Ola Ullsten att vara Sveiges svagaste statsminister genom tiderna. Märkligt att inte riksmedia snappat detta. Men de är helt ointresserade av allt som inte tänks i Stokholm. Därför missar de rätt mycket. Noll koll på stämningar ute i landet.

Bo Frank
Växjö 20150426