tisdag 14 maj 2024

Konst?

Oavsett  ålder tycks tiden gå som fortast just denna tid på året. Fram till midsommar. Förra veckan bara skenade. Valrörelse. M har starkt lokal organisation. Det är det ena och det andra. Tog dock lite bondpermis. Men i princip nåt med kampanj varje dag. 

Torsdags. Åkte med ett par hundra andra Ölands Cab Tour. Fint väder och det gick att köra nercabbat hela dagen. Så välorganiserat. Och som vanligt proppmätt efter lunch på Arontorp. De lär göra 4500 kroppkakor per dag. 


Fredag besök på Nunnedalen. Såg bl a Arontorpsros, Adonis. Och en del orkidéer som inte blommat över.

Hem och lite knack. Lördagskampanj. 

Söndag. Lite tillsyn i Torekov. T o m bussarna där "hjärntvättade" av mello,  som vi undviker totalt. 


Snabbt tillbaka till Växjö. 
Måndag kampanj på stan. Varmt och gott. Många trevliga människor. Trodde nog aldrig att vi skulle vara så många m som var engagerade i valet. Folk triggar varandra. Snart ut igen för att göra några 
timmar på stan. Några få möten på förmiddagen. Ja, kampanj alla dagar denna vecka. Men det roligaste med politiken är att träffa folk. Inte att sitta på möten. 

Man förvånas aldrig över att s k konst får bryta mot all vett och etikett. Föreställ er t ex en Davidsstjärna i denna monter. Bryr mig inte om dessa schalar. Men inte i monter med kommunens logga på. 


Betecknar väl styret i kommunen. Melonen. Grön utanpå och röd inuti. 

Bo Frank
20140514