måndag 11 mars 2024

Sensationellt om sjukhuset i Växjö

Läser med stort intresse en insändare i Tidningen där en f d tjänsteman i Region Kronoberg uttalar sig. Kommer nog inte ihåg när det hände senast att en ledande tjänsteperson gått till angrepp mot ett politiskt parti - och flera. Fick oxå veta att hur det gick till när Räppe initierades. Och att 200 miljoner kastats i sjön om inte politiken åter igen börjar med Räppe. 

Idag hissas äntligen svenska flaggan vid Natohögkvarteret. Med hänsyn till omständigheterna har regeringen skött denna process väl. Och en fjäder i hatten för vår statsministern. Utan tvekan. En fråga jag ställer mig. Var finns Läkare för kärnvapen? Varför denna fråga?

Enligt gammal och ny läkaretik skall en läkare värna och rädda liv. Kan ej se att denna organisation finns i de diktaturer som har kärnvapen. Att verka för att den fria världen skall avhända sig det yttersta skyddet mot diktaturer är inte rimligt och inte alls etiskt. 

Ni som inte tycker att jag svarar på mobilen. Har börjat få så många uppringningar och spammejl så att det nästan går över styr. Svarar inte på något nummer jag inte känner igen. 

Bo Frank

20240311