onsdag 15 mars 2023

Känd vänsterpartist i bidragsfusk

 Det är i full gång. Möten och diverse sammanträden. Stortrivs med mitt uppdrag i kommunstyrelsen/hållbarhetsutskottet. Väl pålästa tjänstemän. Bra föredragningar. Kotym numera i kommnhuset att alla möten och föredragningar tidssatta för föredragningar. Tjänstemän kommer och går enligt schema. Inga sitter bara av hela möten utan medverkan. Pernilla Bodin mp gör det bra så här långt i mitt utskott. Har väl en del att tillföra när det gäller perspektiv och annat. Finns sånt som jag är för gammal för. S k normkritisk kommunikation tar sig in i hela samhället. Skall en bild förmedlas är inte verkligheten. Den skall förmedla en påhittad verklighet utifrån att alla skall hitta någon form av identifikation. Men det blir ju skruvat till slut. 

I kommunen har det bestämts att det skall finnas könsuppdelad statistik. Och det är väl OK. För några år sedan föreslog Malin Lauber och socialdemokraterna att man skulle införa ett tredje kön i statistik i kommunen. Undrar när detta kommer. Nu när s styr kommunen. 

En av de ledande företrädarna för vänsterpartiet. Hildor Peterzohn har figurerat i den allt vanligare bidragsbrottligheten. 


Man får väl ha bra glas för att läsa detta. Om detta är normkritisk kommunikation är sant eller ej får var och en bestämma. 


Bo Frank

20230315