fredag 24 februari 2023

202302232 Bo Frank Jag behöver hjälp.......

 Bytt mobil. Hela kalendern borta. Allt som inte ligger på outlook. Har några saker jag lovat som inte finns i outlook. Ni vet. Hör av er. Det gäller bl a ett antal "föreläsningar" om reseskrönor, Beatles och Bergman. 

Ber i förväg om ursäkt för missade möten. 

Idag. Promenad till butiken. Längs havet. Dugg, lite blåst. Bara ansjovis och Nivea Deo. Läst och läst. Klämde Dave Grohls memoarer idag. Goggla om ni inte vet vem det är. Den "vanliga" resan från ingenting till toppen. Trots hans musikaliska bana. Beatles som referens , vänskap och spelningar med Paul McCartney. " Allvetande, allseende och allsmäktige". Hans omdöme om Paul M. 


Dave Grohl. Hyllar sin mamma och sin familj.  Från skit och punk. Till möten med George Bush och president Obama. Michelle beskrivs som mer presidentlik. 

Dave Grohl. Sett honom mycket på nätet. Förefaller vara lika jordnära och genuin som Bruce Springsteen. Gav mig en okomplicerad och stor läsuplevelse. 

Torekov. Dött. Märkligt att orkanbyarna förra helgen inte gjorde större avtryck. 

I brist på bilder. Kommer lite sparsmakat från frys, köksfläkt och kylskåp. I Skåne. 

Som ni alla vet var dennna en gata där Beatles spelade i början på 60-talet i Hamburg. Samma elände med boende som Dave Grohl hade i sin ungdom. Dave Grohl. Som sir Paul. Behärskar i stort sett alla instrument. 


Bo Frank

20230223