tisdag 31 januari 2023

20230131 Bo Frank Alla dessa koder....och ny chef

 I morgon byts en herrans massa koder i huset där vi bor. Får väl skriva lappar att ha i plånbok, bil etc. Har inte ens lärt mig alla vi redan har. Men på en del ställen går det inte med nyckel.

Det är väl inte problemet i Ukraina eller Afghanistan. 

Läser att Sverige under tid tappat i det s k korruptionsindex. Inte alls konstigt. 

Och de jublar i Moskva och på andra ställen när partier i demokratiska länder gör det mesta för att sabba för varandra. 

Man kan också välja att se positiva saker. Även om en positiv sak inte är en nyhet som toppar i media. En nyhet är per definition nåt negativt.

Gått. Börjat storstäda. All skall vara skinande rent när hustrun är hemma.

Och just idag kom det ett tackkort från en mexikansk familj som besökte oss ett tag på det nya året. För långt att beskriva hur vi lärt känna dem.

Ni som inte sett filmen Frida. Om Frida Kahlo. Gör det. Finns på olika ställen på nätet. Salma Hayek i huvudrollen. Det var väl det. Mitt ev sista styrelsemöte med Wexnet i morgon. 

Trött. Satt till midnatt och såg en tre timmar lång konsert med Paul McCartney från Atzeca Station i Mexico City. Vet ej hur många gånger han varit där. Charmigt med väl inövade fraser på spanska. Mexico är ett av världens största Beatlesländer. Nån radiostation som spelar Beatles 14 timmar per vecka eller så. Hustrun och syskon växte upp med Beatles. 

Synd bara att han inte gjorde Besame Mucho som Beatles spelade i början på 60-talet.

Ser att Lotta Fonsell blivit ny näringslivschef. Kan bli bra om damen får lite fria händer. 

Bo Frank

20230131