tisdag 20 december 2022

Det blev inga julkort i år.....

 Så börjar den bokstavliga och bildliga dimman efter valet att lätta. Börjar väl bli mitt vanliga jag. Kommer att återkomma till en del minnesbilder från hösten utan risk för att det blir för oöverlagt. Men känner att politiken blivit mer obegriplig än vanligt,  i alla fall i Växjö kommun. Och oroad för svenska kyrkan, vars sk fredrörelse är ett eko av det som är långt till vänster. 

Var i helgen på min kanske finaste kulturupplevelse någonsin i Växjö. Och jag har ju varit med om en del. Var på en av Ulriksbergskyrkans julkonserter med sång, musik och dans. Fyra utsålda konserter med Sjungande Julkort. Säkert 120 medverkande på scen. Full orkester, körer, barn, dansare. Och en generös Guds välsignelse. Kyrkan gör mycket för många i vår stad och mycket pengar slussas till Ukraina. Har lagt en del pengar på påkostade julkort då och då. Det blev inga i år. Pengar till Ukraina i stället. 

Några bilder och förhoppning om en GOD JUL:

Bild från konserten. 


Lite stök i lägenheten i helgen. Ut med mattor som skrubbades i snö på båda sidor. Då var det perfekt väder för det. Minus 18.


Bo Frank
20221220