fredag 13 maj 2022

Sveriges sämsta skådespel

 Är utan tvekan socialdemokraternas Natopjäs. Regi kass. Spänning kass. Huvudrollsinnehavare. De som finns. Manus Magdalena. Regi Magdalena. Statister, i princip hela partiet. Försvarsministern otrevlig och kompetent. Måste ha Mikael Odenberg som förebild. Och Odenberg var ju bra. Det var han och Billström som vågade stå upp för " all sanning och rätt", för att travestera Tegnér. 

Har slutat internt att säga att Anna Tenje är en slavdrivare. Två skäl för det. En medlem påminde mig om att " du var lika dan". Det var vår tidigare toppolitiker Kristina Knöös Franzén. Det andra är att oavsett hur lång våra arbetsdagar är så är Annas betydligt längre. Vi har redan  ca 5 kampanjer varje vecka. Förutom bemanning av lokalen. Dock, dag till Torekov. Sparris på friland sedan två veckor. Och svindyr nypotatis på ICA. Dock inga svenska jordgubbar, fanns på Maxi i Växjö häromdagen. 

Få kommunala aktiviteter denna vecka, mest för partiet. Också till Göteborg på kalas denna helg. Har idag planterat lite av varje. Det blåser som fn som vanligt här. Har gjort lite grönt. Blommor ute och dill, persilja och rädisor. I Växjö är gräslöken och persiljan perenn tror jag, i rabatten.l

Håll till godo med några bilder från veckan. Planterat och satt idag. Och fort gick det. 
Ofattbart att sparrisen kan spira sedan två veckor på dessa kalla och blåsiga åkrar vid havet. Lilla Solen och Stina Stynsberg vid Vårruset. 


Moderat insatsstyrka delar ut vatten till 1700 löpare i Vårruset. Dock ingen av de femtio första som ville ha. De hade väl bara tiden att tänka på. Elever vid Yrkes SM, tillsammans med H K H prins Carl-Philip, Anna och Micke. Kvartett och stjärnor. Nils Petter, Anna, Micke och Ramona. Ramona och Nils Petter rodda detta. Region, kommun och samverkande partners. 


Bo Frank

320220513