söndag 27 februari 2022

Vakna!

 Den lille rädda mannen i Moskva hotar och hotar. Alla ser det. Han blir mindre och mindre för varje dag som går. 


 Femton mil ifrån Växjö kan ryska flottan skicka missiler från internationellt vatten i Östersjön till Växjö.  Inklusive kärnvapen.

Den enda positiva just nu är att slippa höra trams från Svenska Freds och andra vänsterorganisationer som i praktiken backat upp Sovjet/Ryssland under alla år. Med benäget stöd av Public Service. Det sistnämnda har just för en vecka sedan blivit Public Service. Efter 60 år i vänsterns tjänst. 

Borta och hemma. Kom från Torekov i torsdags tror jag. För jobb/kampanj m. 


Om två månader Torekovsparris på denna åker. Vem kan tro det?Sitter på altanen och ser havet långt borta i skymning och Kullens fyr som blinkar. Känns som allt det de inte har i Ukraina just nu.


Kampanjat/besökt/sponsrat Fridrotts SM i Växjö. Fick idag dela ut pris till de damerna som vann 200m. 10 m engagerade. Här två av våra spjutspets. Renné J f d fotbollsspelare på elitnivå i Chile. Och Lena dm mästare i 60 m häck på den tiden det begav sig. IFK Växjö. 250 volontärer gjorde denna tävling möjlig. Växjö sticker ut i Sverige. Nästan bara SmP tycker allt är skit. 

Växjö igår.  Många moderater på plats på spontandemonstrationen som ordnades av flera v ledamöter som personer. Bra initiativ. Björn K (v) hjälper Biskop emeritus Jan-Olof tillrätta. J O höll ett lysande, kort brandtal. En lysande kyrklig företrädare. 

Uniformerat mig för tjänstgöring. 

Veckan som kommer. Möten, möten och möten. Beslut i regionfullmäktige om nytt sjukhus? Och tvådagarsövning i slutet på veckan med blågröna i regionen. 


Bo Frank
20220227