måndag 1 november 2021

Fullt upp

 Förra veckan var den första 70 timmarsveckan på ett tag. Alla dessa möten. Självvalt och inget att klaga på egentligen. Upplever regionfullmäktige som segare än kommunfullmäktige. Kan också vara en subjektiv bedömning som grundar sig på att jag inte håller i klubban i Regionen. Ogillar dessa hybridmöten då en del är med fysiskt och andra på nätet. 

Torsdag morgon till Rotary. Så företagsbesök i Gemla med Almi och efterföljande styrelsemöte. Körde raskt till vackra Toftaholm för lite internat med moderata regiongruppen. Vi har en trivsam stämning i gruppen. Men för få som har en åsikt om saker och ting. 

Fredag. Mötet fortsatte. Till Agunnaryd och Ann-Carlotte Wiesels begravning. Stämningsfullt. Hem och svidade om. Från 17 till 24 på moderatfest. Tillhörde servisen och det var fullt upp verkligen. Och fortfarande skrovlig i halsen efter barnbarnets mycket aggressiva bassilusker. Lördag. Andas ut. Hustrun hemma från en veckas barnpassning i Skåne. Såg Anna Tenje inviga kommunhuset. Alltid lika glad och alltid 100% s k leverans. S har slutat gnälla om nya huset. I samma takt som medborgarnas ökade gillande.  S var emot scenen i Linnéparken också. Och emot träbryggan vid Vattentorget. Och ville inte ha restaurang vid Växjösjön. 

 Men nu inför valet vill man ha ny ishall. Min fråga är varför bara en? Varför inte två eller tre?

Söndag. Svagt minne av Pokerkväll med "grabbarna". 

Idag småfix på stan. Ikväll gamla och nya kyrkofullmäktige. Diverse möten hela dagen i morgon och moderat regiongrupp på kvällen.....

Onsdag några studiebesök och berättarkväll på IOGT. Torsdag många små möten. Fredag till Stockholm med hustrun....

Bild på lilla Josephine från vårt Whats up samtal i helgen. 


Hon har världsbilden ganska klar för sig. Allra farligast är spöken, så trollen och häxorna i den ordningen. Trollmamman fick alla hennes nappar i somras till de fattiga trollbarnen. 

Bo Frank
20211101