söndag 28 mars 2021

Brott lönar sig, om lib

 Ett fåtal brott klaras upp i Sverige. Många anmäls ej om det inte är för att få försäkringspengar. Rättsväsendet är till del utslaget som en konsekvens av Sveriges liberala flyktingpolitik. Tillhör också dem som blivit utsatt för brott. Fick alla vitvaror till nya huset. Samma natt försvann de genom inbrott. Än mer anmärkningsvärt var att polisen inte hade tid/ville åka på detta inbrott. Känner flera som råkat ut för samma sak. Att det ser ut som det gör i vårt land beror på den politik som förts. Vi behöver en politik för att arbete lönar sig och inte brott. 

Skulle de oväntade inträffa att man skulle ta någon på bar gärning så skulle det knappt innebära något alls. Tjuvarna skulle säga sig handla i god tro att de fått i uppdrag att hämta något. Än högre kostnader för rättsväsendet och inget eller svagt straff. Och inte grund för utvisning för den händelse det skulle handla om något som inte är svensk medborgare. Skåne är halvvägs till Danmark. Där fungerat samhället. Den som gogglar på nätet hittar drösvis med artiklar om stulna vitvaror. 

Liten tröst. Med beslutet från Lib idag finns det ca 50% för en ny regering 2022. Den siffran kan öka mot bakgrund av ovan. Fler och fler kommer att rösta mot brott. 

Torekov 20210328

Bo Frank