onsdag 30 december 2020

Gott slut önskar Bo ( en man som heter Ove)

 Snart är ett besynnerligt år till ända. Ålderdomen gör att timglaset rinner snabbare. Nu ensamma utan barn och barnbarn. Var på COOP Oxtorget tidigt idag på morgonen. Lite svensk oxfilé, ostar och en hummer. Och lite annat. Hela nästa Januari blir vit,  oavsett snö. Ser på min mage att det behövs. Har en fäbless för ostar.....o dito vin.

Har upptäckt en ny glädjespridare på nätet. Finns ganska mycket. Bara att kolla o vrida upp volymen... Nandy Bushell. 10 år. Började lyssna på Beatles och Ringo Starr när hon var fyra..... Fo Fighters och Dave Grohl hissar henne med all rätt. 

Såg SmP idag, bilden där jag stoppade Ferrarin. Flera gånger sedan dess. Idag var det dags igen. Ung kille med svindyr Mercedes. På nästan samma ställe. Uttalar mig inte om etnicitet.  Demonstrativt körde han upp på trottoaren på Klosergatan och parkerade en stund sedan jag påtalat att han kört mot enkelriktat. 

Inte ens regeringen följer råd och anvisningar. Och Dan Eliasson har ju varit en katastrof på de tidigare två jobben innan han blev chef för MSB. 

Fin promenad i dag. När Växjö vaknade.Och en annan behållning är alla trevliga Växjöbor man möter. 


Gott slut! Återkommer på det nya året. 


Bo Frank

Växjö 20201230