måndag 21 december 2020

Det kom ett julkort......

Tror att det blivit ett uppsving, äntligen, för fysiska julkort i år. Jag fick kanske livets finaste julkort igår kväll kl 18.40. 


Så har var det. Ulriksbergskyrkan är som församling den bästa kyrka vi har i Växjö. Lång tradition av s k levande julkort i form av musikstycken i kyrkan. Musikalitet och budskap av högsta klass. I år annorlunda. En kär vän bjöd på ett julkort i form av en popupkör som kom till vår innegård igår kväll. Bostadsrättsföreningen ordnade så att vi så säkert som möjligt kunde dricka glögg och äta pepparkakor utomhus, med avstånd, i strilande regn. Detta var en upplevelse som man inte hittar på nätet. En annan julhälsning kom från Björn Englén från Växjö. Rockbasist av världsklass som bor i Los Angeles. Alltid intresserad av osannolika sammanträffanden som framgått av denna blogg. 

Björn född samma dag som John Lennon. Som John Entwistle, basist i The Who, gitarristen Jackson Browne och Sharon Osbourne.....

Här kort på Björn och " gudfadern" av strängtillverkade, Daniel Mari, som var god vän med John Lennon och försåg också Jimi Hendrix med strängar...Mari idag 94 , bor helt nära Strawberry Fields. 

Världen är liten......Man förundras knappt över något idag.....


Växjö 20201221


Bo Frank