tisdag 4 februari 2020

Skandalös invandringspolitik i Sverige

Igår besökte Josefin Malmqvist moderatgruppen och pratade jämställdhet. JM är riksdagsledamot, f d kommunalråd och ordförande för moderatkvinnorna i landet. Jämställdhet definieras ofta som hur mycket kvinnor tjänar i förhållande till män och vilken frihet kvinnor har att göra egna livsval.


Vad visar bilden. SCB. Månadsinkomst för män och kvinnor under en slumpvis faktiskt mätning under en vecka i november. Den visar att efter 5 - 9 år har inte ens män från dessa länder en inkomst som man kan leva på/försörja en familj. Det offentliga få gå in med diverse bidrag. Den visar också att det inte knappt går att mäta en inkomst, för kvinnor från Afghanistan, Eritrea, Irak, Libanon, Somalia och Syrien. Samtidigt dras många av dessa kvinnor med sedlighetspoliser som gör att det inte finns en chans att skaffa sig arbete och inkomst. Så,  statistiska uppgifter kommer att visa att Sverige blir mindre jämställt framöver. Svensk integration är en katastrof. Och kostar mer och mer.

Det sägs att inkomstklyftorna ökar mest i Sverige i Norden. Ny rapport idag. Säkert sant. Också kopplat till en enorma invandringen och bilden ovan. Övriga länder i Norden har knappt någon invandring.

Kommun efter kommun oavsett partifärg har upptäckt att det är olönsamt med invandring. Och bara hälften av alla som fått som fått avslag på asylansökan i världens mest generösa land lämnar frivilligt. Konstaterar forskaren Joakim Palme i DN idag. Migrationsverket och polisen ser inte avvisningar som en del av sin s k kärnverksamhet. Människor går under jorden, jobbar svart, begår brott.

 Rättsväsendet är överbelastat. Åklagare börjar skriva av bidragsbrott för att rättsprocessen kostar för mycket pengar. 18 år efter Fadime har hedersförtrycket ökat i vårt land. Och det pratas om hur fint det är med ett mångkulturellt samhälle. Pyttsan heller.

GLÄDJANDE. Invandrare från Iran. Snart i kapp svenskar både män och kvinnor. Iranier är den grupp som snabbast assimileras i vårt land. Tror på assimilering, inte på s k integration.  De iranier som kommer är heller inte begränsade av någon religion. Och många iranier på universitetet. Och i vårt parti.

Och nu drar sig heller inte v för att ta hjälp av sd och m för att begränsa en del av den s k arbetskraftsinvandringen. Löfvén säger ibland att han vill minska invandringen, men får bannor av c och mp och får backa gång efter gång.


Var på en fin årshögtid för LNU i Kalmar i helgen. Högtidligt, välordnat och trevligt. Däremot hade man lyckats hitta en middagsmoderator som sågades med fotknölarna av de vi pratade med.

Tittade på hus i Vickleby.

Idag. Gubbpromenad runt sjöarna. I em och ikväll diverse möten.


Bo Frank
Växjö 20200204