måndag 13 maj 2019

Poliser, prelater, pride, PK......tack från muslimer...

Kampanjhelg. Stor del av tiden i valstugan. Två gånger om året kryllar det av poliser i Växjö. När polisutbildningen har examen. Då är det fullt av poliser på stan. Och vid Pride. Lite impad av att de högsta cheferna prioriterar detta. Bra signalvärde. Däremot lite tveksam till det stora antalet poliser som var med i tåget och som civila spanare.. När folk ringer om brott, så finns det inga poliser. Vi  hade en missbrukare som var elak mot sin hundvalp vid vår valstuga. Då gick tre poliser förbi. De sa att vi skulle kontakta länsstyrelsen. Jag ringde dit. Telefontid måndag till fredag.... Och i kväll läser jag på radions hemsida att polis och länsstyrelse ryckt ut för en kvarglömd hamster i den lägenhet......Detta är sjukt. Mera Pride. Det flaggas för Pride på många skolor.  Samma skolor flaggar inte på svenska flaggdagar enligt samtal från medborgare. Min inställning är glasklar. Finns det kommunala flaggstänger flaggar vi enligt den policy som finns, eller tar vi bort flaggstängerna. En skola som inte flaggade Pride var Centrumskolan. Finns säkert en förklaring/bortförklaring för detta.


Flera muslimer kom förbi valstugan. Ville  inte ha en saudisk moské i Växjö. Min inställning sprider sig. Men lokala media vågar inte ta sig an denna materia än så länge. Det kanske kommer.  De muslimer som kom förbi var rädda för att en saudisk moské leder till polarisering och extremism. Har ställt frågan till SmP om de tar in ett inlägg från mig om varför jag inte vill ha en ny moské i Växjö och det kanske kommer.

Älskar Växjöbor. Men det blir skräpigare och skräpigare på stan. Så är det inte i andra länder. Ett tecken på förfall och att man inte bryr sig. Ingen har någonsin blivit fälld för nedskräpning i Växjö. Men det är så det börjar. Förfallet.

Som sagt. Valstugan. Hela helgen. Mamma på middag, fredag och lördag. Och hos henne på brunch idag. Hustrun hemma från Malmö/Lund. Svart hela veckan eftersom hon har sorg efter äldsta brodern......

Valstuga fem timmar idag. Moderat styrelsemöte. Vi ringer runt till medlemmar. Blev årets tårtgeneral. Vi skall ha minst 50 blå tårtor till sista lördagen innan valet. Utanför vår valstuga fr o m 12.00  - välkommen så långt lagret räcker......

I morgon Stockholm några dagar. Träffar riksrevisionen, är med i jury på SKL och åker hem via Kalmar på ett möte där.

Ser på Smålandsnytt. Personer som jobbar och slitit i många år utvisas efter många år. Våldtäktsmän som aldrig gjort ett handtag får stanna. S&M.

Bilder från sista dagarna....
Min alltid lika vackra hustru. Hemma från helg i Malmö. Sorgevecka efter broderns bortgång.


Kampanjande moderatdamer.....

Kul bild!!! Mannen, männen på taket.


Största tåget på Pride.

Jag går inte. Ungkommunister skanderar mot Kapitalism och Homofobi. Det är ju i de kapitalistiska
länderna som HBQT och andra har flest rättigheter eftersom kapitalet sätter marknad före politik och religion.....


Fullt hos m i lördags. Vårt parti samlade flest. Bo Frank
Växjö 20190522/23