lördag 2 mars 2019

Bildjournalen - slutet på vecka 9

Torsdag. Rotaryfrukost. Den one and only Anders Bergstrand, Växjö DFF med vår president Marie Jadner. Anders om DFF:s resa. Man värd all respekt.


Till jobbet. På em promenad runt sjöarna. Kvällen hos glada Lions i Alvesta på restaurang Mandarin. Fick prata Beatles nästan så länge jag ville.

Och så vänder vi blad. Fredag. 1 mars. Har en Beatleskalender på jobbet och en hemma.
Köpte några stycken i Mexico. Finns i varenda kiosk. Beatles är störst i Mexico utanför den anglosaxiska världen.
Gick runt en sjö med två kompisar. Så avfärd till Kick off med moderata fullmäktigegruppen i Hok. Åkte med Sofia Stynsbergs minibuss. Anlände till ett överdådigt smörgårsbord. Hooks Herrgård ligger så vackert. Bygger till hela tiden, utvecklas. Spa sedan sist jag var där.


Jo, det finns män i moderaterna! Edwart, Mikael, Andreas och Hans-Eric.

Vi är 30 glada moderater. Det skrattas friskt hela tiden. Vi lyssnar och lär av varandra. Diskuterar styrkor och svagheter hos m i Växjö. Bara ett hemligt papper på var vi är och vill vara. Vårt lokala valresultat var det bästa  för motsvarande kommuner i landet. Vi fortsätter att utveckla Team Tenje.

Vi hade övningar att vara bättre på att lyssna på vad folk säger. Detta är superviktigt. Och även på varandra i m-gruppen och i blågröna. Tro inte att vi tycker lika i moderatgruppen. Det spretar nog mest i nationella frågor.


Även en gammal räv som jag utvecklas och kan väl bidra med något. Bland andra gäng på Hook syntes vårdpersonal från Jönköping, gympadamer och andra.

Catharina och René.


Bosse och Setareh.


Pernilla, Oliver, Chefen Anna och Ulf. Nån jäkla podinspelning med René. Vem ser sånt? Inte jag. Ingen Facebook, Twitter, snapshot, Linkedin eller instagram. Men skriver brev och har en Blogg som många ser.

Lena och Catharina på väg till middagen i månens sken.

På väg till Spa. Ingen har så fin morgonrock.

Andra tror det.

Var är Olivers slips???

Om jag ser rätt, Anton, Bosse, Iréne, Sigge, Catharina, Sofia, Glenn och Sertareh.

Tror att Lars-Erik Svensson tog denna bild. Tänk att sitta här när termometern kryper under noll och solen går ned.....

Middag.Christer, Anna, Sigge.

Anna säger alltid att vi är hennes andra familj. Familjefoto - dessvärre saknas en del i vår familj.


Måste vara Anna Tenje som tagit detta....
Idag. Lördag. Alla i tid när vi började tidigt. Hem efter lunch.  Vad vi kommit överens om? Att tjäna Växjöborna på bästa sätt, vårda kommunens ekonomi och lyssna på människor även om vi vet att det inte alltid går att tillgodose alla önskemål. Och bygga Växjö starkt, som Anna Tenje alltid säger.


Växjö 20190302

Bo Frank