onsdag 26 september 2018

Back in town - 15 årige Trump PS

Hemma efter en veckas ofrivillig landsflykt till Sardinien. För krångligt och för personligt att berätta. I alla fall fin utsikt med vågbrus varje natt. Som att somna in till begynnelsen.

Skönt att vara hemma.Förstår inte varför alla dessa f d partiledare, ministrar och talmän skall kallas in som sanningsvittnen. Det finns ju en anledning till att de är f d. Och naiva statsvetare som ännu inte fattat att kemi är viktigare än fysik.

Media har helt bommat att s fått generalorder att klamra sig fast vid makten runt om i Sverige med hjälp av c och lib. Som värsta opera att se hur s viker ut sig på allehanda ställen i landet. Och i vårt län och i den del kommuner.

Media har helt bommat att den viktigaste frågan som skär igenom de s k blocken är att 75% av svenskarna har röstat på partier som vill ha en stramare flyktingpolitik. Det måste få genomslag i praktiskt politik.

Inte min uppgift, eftersom jag inte tillhör frontfigurerna i region och kommun att kommenterar det som sker. Mer än en sak. Man kan inte i besvikelse över valresultatet " upplösa folket " och välja ett nytt. Skall demokratin få legitimitet måste ändå folkviljan respekteras.


15-åring som skolkar från skolan för miljöns skull och som inte tror på att tillägna sig mer kunskaper får lika stort utrymme i P1 som en professor som tror på kunskap. I USA heter 15-åringen Trump och hånas med all rätt. Sveriges Trump är förebild!!?? Säger en del om tillståndet i Konungariket Sverige.

Glad att vara vid liv. 22 sekm i byarna vid landningen idag.

I morgon. Full dag med diverse möten. Mycket med Danmark och konsulat mm.


Är 64 nu. Men känner mig oftare mer rebellisk än som bevarare. Radikal konservativ är en titel som funkar.


PS Hur ser nästa regering ut? S har nu styrt Sverige med  v och mp och med sd som vägmästare där sd röstat för s två ggr av tre. Nu är det dags för alliansen. Skulle lib och c tveka är det väl dags för en min reg m och kd!!?? En stor majoritet av väljarna och riksdagen är inte vänster. Skulle vänstern ta hem detta än en gång behöver vi inte utsätta medborgarna för fler val!!! DSBo Frank
Växjö 20180926