lördag 11 augusti 2018

Tack!

Det finns inget bättre än medborgare i Växjö kommun. Känner sådan glädje och uppmuntran varje dag jag är ute och träffar Växjöbor. Den vanligaste kommentaren är att " Du vågar säga det andra politiker inte säger och du lyssnar på vanligt folk". Och så är det. Kampanj hela dagen igår. På SPF i en fullsatt Rottnegård och pratade Beatles. Lite svajig uppkoppling i Rottne.

Gick runt sjöarna vid sex i dag på morgonen. Handlade. Kampanj utanför valstugan som öppnar på måndag. 30 moderater. Medverkade i en Streetperformance som ligger nånstans på nätet. Organiserades av René Jaramillo och Sofia Stynsberg. Skall se om jag kan lägga in den på bloggen på måndag. Jag gjorde Gubben i lådan och moderatkören sjöng.

Fin valstuga. Och Anna på plats!
I kontrast hur det ser ut dagligen på Växjös gågator och innegårdar " efter" soptömningen kört. Skall det vara omöjligt att fixa detta?? I alla fall för s som kraftigt vill minska budgeten till gator och parker. Det skall inte se ut så här!!!
Till Myresjöhus Arena. 35 moderater kampanjade i åskan och slagregnet när Ritah Kiwumbi sänkte mästarna från Linköping. Såg bara två mp och en v. Den hårt arbetande Eva-Britt Svensson, v. Hon måste ändå få det erkännandet. Har gillar Eva-Britt i 50 år. Fast hon har en egen sedelfabrik och lovar allt till alla oavsett kostnad.


Hem. Hustrun förlupit hemmet. Barnbarn i Lund. Gör Bosses levergryta från den moderata kokboken. Skall läsa Strindberg och kolla friidrott på TV njuta av ensamheten. Efter en dag är det tråkigt men hustrun kommer i morgon!!

Intar bästa läsställning. Tack, alla Växjöbor/kommuninvånare för idag! Skall bli intressant att se vad KvP skriver om m/Växjö. Träffade dem idag.
Växjö 20180811

Bo Frank