onsdag 22 augusti 2018

Bortkastad dag - Så ser Sverige ut - Bedömning av partiledarna

Runt dessa sjöar. Idag stoppad av en man som frågade varför det alltid måste sitta två från tekniska som kör runt Växjösjön och tömmer soptunnor. När posten delas ut är det bara en som kör och delar. Bra fråga.

Lyssnade på vår partiledare i P1. Stängde av efter 20 min. Stängde av efter 10 min igår, Annie L. Har svårt för dessa resonerande ledare där man behöver koppla in oraklet i Delfi för att fatta vad de säger. T o m Jimmie är för resonerande. Kommunisten Sjöstedt är mest klar. Är fostrad under Bohman. Ja är ja och nej är nej. Jag är en av de få som gillade Göran Persson. Hade Bohman varit partiledare hade inte sd funnits.

Till Komek mässan i Malmö för att prata om Växjös miljöpolitik. 3000 var där. Bara knappt 100 på min s k work-shop. Borde varit hemma och valarbetat i stället.

Men gott om tid att läsa tidningar idag. Skrämmande. Förklarar varför det går bra för m ( och sd ).

Sydsvenskan idag. Dock en halvröd tidning. Både på ledarsida och redaktionellt. Men verkligheten kommer i fatta alla.

Sverige har nedrustat hela rättsväsendet. Reinfeldt började. Löfvén ökade nedrustningen. Men m är mest trovärdigt just nu, om än för sent att bringa reda i detta moras.

Läser på polisens hemsida om gränskontroller. Fake news. Bild från Hyllie idag. Öppna grindar och fritt inträde till vårt land.

Helöppet, trots texten.

Tågen. Samtliga regeringar har rustat ner infrastrukturen. Mitt tåg från  Malmö inställt. Fick vänta en timme till.

Desto mer underbart att komma hem till lilla frun. Mat på bordet.

Äntligen tillbaka i valkampanjen i morgon. Ikväll kampanjar vi för samhällets stöttepelare som har en liten tillställning. Blåljuspersonal.


Bo Frank
Växjö 20180822