onsdag 4 juli 2018

Lite smågnäll mitt i sommaren

Almedalen. Apspel eller värsta dockhussåpa. Glad att inte vara där.

Klimatet. Helt åt skogen.

Läser Expressens artiklar över alla grova brottslingar och ser bilderna på männen. Inte en " svensk" så långt ögat kan nå. Och när inte dessa styr diverse förorter så gör fundamentalister det. Så kan vi inte ha det säger,  Löfvén. Hur har det blivit så? Och vem bär ansvaret. Inte sd. Och hur ser det ut om 10 år när alla dagens ungdomskriminella har kvalificerat sig för den tunga brottsligheten. Tror vi måste pröva okonventionella lösningar och är trött på politiker som inte tar i ordentligt. Vi måste strypa den icke arbetsrelaterade invandringen rejält. Lär av Danmark!

Och poliser är lika sällsynta som kantareller.

Sur på sd. Att lämna EU vore förödande för svensk ekonomi och för samarbete länder emellan.

Fotbollen. Det känns lite som den varma sommaren 1994. Och den sommaren förlorade alliansen valet. Nu talar mycket för att Alliansen får regera med sd som vägmästare. Utgår ifrån att det inte är mp, c och v som skall bestämma svensk flyktingpolitik. Därför har Ulf K rätt. Gör upp med sossarna och strama åt flyktingpolitiken rejält.

Tar del av sociala media som jag inte är den del av. Vissa kommunalråd arbetar och sliter. Andra är på stranden.

Paul McCartneys karaoke med James Corden ser jag om och om.

Ny turné med sir Paul annonseras på hemsidan. Och ny skiva.

Vad jag gör? Hustruns barnbarn, min mor, hästpassning på Öland. Kampanjande när jag är i Växjö. Det är bara moderater som syns på stan. Från och med 1 augusti ca blir det kampanj dag och natt.


Växjö 20180704


Bo Frank