tisdag 1 augusti 2017

Uppdaterad mot slutet! Anna Fransson och kostnader för lunchen med Kungen! Och om iranier och IS! Pride!

Typiskt sossigt och skenheligt. Att efterhand oja sig för kostnader för en lunch som man själv deltagit i. Kungen skall väl inte varje gång han passerar länet behöva käka pizza i Lessebo. Anna Fransson tillåter mycket dyrare middagar årligen för regionfullmäktiges ledamöter. Senast på Teleborgs slott där ledamöter som har en bit att åka fick bo över på slottet. Har inga invändningar mot detta. Den middagen kostar mer än kungalunchen för de som också bodde över. Rätt skall vara rätt.  Men är emot att vara skenhelig, sossig och avundsjuk. Det som däremot störde mig lite på kungalunchen, som jag inte tänkt att nämna om inte Anna Fransson låtit sin missunnsamhet sjuda, var att det fanns ett antal politiskt korrekt inbjudna som över huvudtaget inte rörde maten eftersom det var fastemånad. Men den fina maten kanske blev till biogas till våra stadsbussar. Åk med andakt!


TÄNKER STÄLLA FRÅGA PÅ NÄSTA REGIONFULLMÄKTIGE TILL ANNA FRANSSON OM DETTA MED ATT SILA MYGG OCH SVÄLJA KAMELER.
Blev förresten bjuden på lunch idag på PM av mamma. Hemma för vattning, tvätt och annat. Åkte så runt med mamma för att handla lite. Mamma 91,  är otrolig! Och shoppar loss! Besökte också Funkibators butik. Imponerad!
Fantastiskt sommarprogram igår. Iranska kvinnan i En man som heter Ove. Vad perser är bildade. Har förkärlek för iranier. Och arbetsamma asiater.


Hör på radio om tillfångatagna svenska IS-krigare. Ta inte hem dem. Plocka av dem pass, medborgarskap och uppehållstillstånd! Erbjud inte en nybyggd bostadsrätt i Lund. I Lund är det bara fp och sd som är emot att kommunen köper bostadsrätter till flyktingar! I ärlighetens namn inte specialdestinerade för IS- krigare, men illa nog ändå. Hoppas det går bra för fp i Lund!


Drar nu till Blekinge. Misstänkt åskvarmt.
PS Bra inlägg i Expressen av Oliver. Har mejlat honom. Ogillar dock allt ekivokt oavsett kön!  Skulle aldrig gå med i ett Pridetåg även om jag inte skulle kalla det för perverst. Men man skall ha rätt att kalla det för perverst utan att tvingas göra avbön. I Sverige är åsiktskorridoren nära ett muslimskt land.
DS
Bo Frank
Växjö 20170801