torsdag 27 juli 2017

Det är inte möjligt att Löfvén inte vetat!!!

Det är inte möjligt att inte Stefan Löfvén vetat om denna soppa. Bara det faktum att han setts som en rundningsmärke av två statsråd är skäl nog för att fälla regeringen. Och oppositionen tycks vackla om försvarsministerns skalp. Varför skall man rösta på en opposition som hellre vill vara i opposition än att regera!??? Vänstern är i minoritet i riksdagen och styr Sverige. Med den inställning som delar av oppositionen har till sd så bäddar det för evigt maktinnehav för s. Vill svenska folket ha det så? Sannolikheten för att sd skall uppfattas som Sveriges enda oppositionsparti ökar. Vill inte något av de borgerliga partierna regera finns det ingen anledning att rösta till riksdagen nästa år. Sveriges konstitution borde ändras så att en mandatperiod flyttas fram vid nyval. Och det borde införas skilda valdagar till kommunerna och riksdagen.
Anna Kinberg Batra. vill förmodligen fälla s. Men får inte för övriga i alliansen?


En sak som kanske bara jag reagerat på idag. Finns mp? Sex sossar på scenen när man sitter i en tvåpartiregering!!?? S sköter Sverige som om mp är en nullitet! Ingen respekt för mp.


Inte i någon kommun i landet skulle  en extremt allvarlig händelse under mer en ett år undgått kommunstyrelsens ordförande. Kommunstyrelsens ordförander har uppsiktslikt. Och är alltid ansvarig. Jag dristar mig till att tro att Stefan Löfvén har känt till detta. Det är inte möjligt att inte försvaret, säkerhetspolisen eller någon annan under hela denna tid efterfrågats statsministerns uppfattning. Gräv vidare!


Jag brukar få rätt!


Bo Frank
Blekinge 20170727