fredag 14 april 2017

Rättelse - Suzanne Frank

Har fått två påpekanden. Cozumel är inte större än Gotland. Mindre än Gotland. Vet inte vad jag fick det ifrån då jag skrev fel.


Simmade med fiskar hela förmiddagen. Fem minuter med taxi till flygplatsen. Något större än VXO, men med flyg till USA, Kanada och flera destinationer i Mexico. Kallt i Mexico City. 22 grader och lätt regn. Bor hos släktingar till hustruns mor. I samma hus som lilla solens mor och några systrar. Inte enkelt att utveckla släktförhållanden här. Lika obegripliga som interiörerna i en roman av Gabriel Garcia Márques!!! Extremt skilda världar i olika lägenheter i samma hus. Underlag till minst tio noveller.


Sista dagen här. I morgon. Ta långpromenad med hustruns polioskadade syster som sitter i rullstol. Gå och handla några fina Tequila. Beräknas vara hemma sent, sent söndag kväll. Nästnästa söndag räknar jag med att GRATTA Vipers på Stortorget. Att Växjö är Sveriges vassaste idrottsstad hänger delvis samman med att kloka kommunalpolitiker har stöttat tillkomsten av Sveriges enda Arenastad. Men det framhävs sällan. Eller aldrig. Av media i Växjö.


Tragisk bussolycka här. Tog samma buss för 7 år sedan.... Döden lurar alltid bakom hörnet!


Har full vecka hemma. Veckan därefter en hel vecka i Tyskland på diverse konferenser kring  miljöfrågor. Svinkallt i hela norra Europa det närmsta två veckorna.


Nästa lördag också moderat länsförbundsstämma. Kandidater börjat positionera sig inför riksdagsvalet. Det blir en tuff nomineringsstämma i höst. Jag kommer att lobba för Suzanne Frank. Länets nu mest erfarna politiker m. Som rekordung, ersättare till riksdagen för m i Värmland och ett CV som slår de flesta. Flyglotta. Förvarsvän. Kan läsa Fröding på Värmlandsmål.
Skall jag satsa på att bli regionstyrelsens ordförande? Riksdagen har jag prövat. Inget för mig. Inte tålmodig. Kommer att ställa upp för omval som KFO och som ledamot till Regionfullmäktige!
Får se vad det landar.


Claveria, Mexico City 20170414


Bo Frank