torsdag 6 oktober 2016

Matteus 25:29

Så kom inte helt oväntat den första större sprickan i luftslottet Sverigeförhandlingen. Moderaternas nej till höghastighetsjärnvägen. Den som är gladast idag är väl Magdalena Andersson. Men detta svarar inte på frågan om infrastrukturen runt Växjö och i Sydöstra Sverige. Det ser ut som om infrastrukturen ser ut att följa bibelcitatet enligt ovan. Eller? Växjö fortsätter dock ända in i det s k kaklet.

Har begåvats denna vecka med två prao som nu övertagits av Sofia Stynsberg. De har varit med om en hel del som jag tror lämnat avtryck!

Nästan helt nöjd med med moderaternas skuggbudget. Samliga allianspartier väljer att inte låna i bra konjunktur. Och vill ge mer till kommunerna, stärka arbetslinjen och minska bidragen.

Intressant föredrag på Rotary om rätten till att bestämma över sitt eget liv. 80% av folket är för och en majoriotet av politiker emot. Riksdagen borde göra som i Tyskland och låta ledamöterna rösta fritt. Detta kommer i Sverige, frågan är bara när.

Går Storgatan fram och ser alla modefoton i skyltfönstren. De liknöjda modellerna ser inte ut att må bra, de ler aldrig och saknar utstrålning. Och inte blir man köpglad!

Åker nu till Kreta. Osannolikt nog till samma hotell som Anna Tenje lämnar idag. Har lärt mig att det onsannolika är mer sannolikt än man tror. Och att det ibland är mer slump än vanligt.

Växjö 20161006


Bo Frank