tisdag 28 juni 2016

Lite lugnare........

Möte idag med en programgrupp för alliansen inom regionen. Borde uttryckt mig smartare i SmP idag om Almedalen. Borde ha sagt att man inte anser sig ha något att visa upp från regionens sida. Inte att man inte h a r nåt att visa upp.

Gårdagskvällen var en rysare. Samma kaliber som när USA:s smågrabbar tog OS-guld i hockey 1974!?   Rätt åt England. Skall göra en våghalsig gissning. Tror att England inom tre år har en ny folkomröstning där man får välja mellan det avtal man nu hade och det som kan komma att bli ett nytt avtal!? Hoppas Island tar Frankrike.

Träff idag med en av länets ledande företagare. Kul att få lyssna och att få berätta. Gick på stan och fick höra talas om en kommande jätteinvestering i stadskärnan. Hade ett sista planeringsmöte inför Almedalen. Växjö kommun kommer att vara nr 1 i Almedalen. Om man räknar vilken kommun som medverkar på flest seminarier - egna och andras. När jag spelar kubb eller Fia är det inte på lek.

Avslutade eftermiddagen med att gå runt sjöarna med Catharina Winberg.

Antalet mejl minskar. Och antalet inbokade besök och sammanträden. Folk håller på att ta semester. Stannade idag och pratade lite med olika ledamöter av den ständiga ledighetskommittén. Blir allid vänligt bemött. Även om somliga anser att socialbidragen borde öka mer än politikernas löner.

Lite avundsjuk på ÅKB som träffade Bruce i helgen i Göteborg.  I ett uppdrag från kommunen. SmP borde ha skrivit en rad om detta. Inte om min avundsjuka, utan om Åsa.

Ikväll. Lugnt. Skall titta med den statskontrollerade televisionen som sänder nya mord i Midsummer.

Carin Högstedt har som vanligt en bra spaning i SmP. Ojämn kvalité på spaningarna.

I morgon diverse möten och en avtackning. Bordbjudna på kvällen. Förhppningsvis till folk som inte lägger ut bilder på facebook vilka som var där osv.

Skall försöka lyssna färdigt på Gunhild Stordalens Sommarprogram. Träffade henne när vi talade på samma konferens, i Oslo en ödstigen kväll för några år sedan. Har förgäves få henne att komma till Växjö. Kanske försöker igen.

Bo Frank
Växjö 20160628