torsdag 25 februari 2016

Jag vet inte riktigt vad jag skall göra med all kunskap jag får om smått som stort..... S:t Clair

Känner frustration av att inte ta tag i allt det jag borde ta tag i. Och ändå försöker jag själv och via medarbetare ta tag i det mesta. Får för mycket info om saker och ting. Och har bara mig själv att skylla.

1. Möte på Ljungby lasarett igår. Med moderaternas regiongrupp. I går kväll. Eminent värd Tomas Ragnarsson.
2. Telefonmöte i bilen, på vägen hem igår kväll. Med ambassadören Kaj Embrén som vill ha med mig i Almedalen igen och till San Fransico i September. Tema. Ledarskap och klimatfrågor.
3. Rortarymöte idag på morgonen, 07.00 på ATEA. Växer så det knakar. ATEA alltså.
4. Möte med div medborgare.
5. Inspelning på Öppen kanal.
6. Lunch på Campus med en ung man som har stora ambitoner men där livet är som för de flesta. Plus och minus.
7. Körde runt i stan. Management by driving aroand. Vikaholm. Nydala. För mycket av trasiga bilar på p-platserna. Så skall inte Växjö se ut. Pratade med folk utanför Netto. In en sväng vid Araby Park Arena. Nattens utbrunna bil fortfarande kvar. Ser inte bra ut. Inte jättemycket ungdomar i Arenan för att vara lov. Pratade med t f chef.
8. Tillbaka till kontoret. Mejl och annat.
9. M största parti enligt Novus. Samtal från partiet som vill att jag skall prata miljö på vårt stora Sverigemöte i Malmö. Vem skulle annars vara där? Få som kan detta i vårt pari! Vi är några stycken. Johan Hultberg är oxå med. Hade hoppas på att prata på ett seminarium om hur man leder landets bästa kommun med mp. Blågröna Växjö. Är partiet klokt återkommer de om detta.
10. Sent hemma. Snart äta med lilla mexikanska solstrålen. Framför TV.n.
11. Sa jag att vi grattade PM igår. Däremot gillar jag inte champagnesprut. Bra livsmedel skall inte kastas. En annan stjärna till Hotell Borgholm dit vi åker på sedvanlig budgetberedning i maj! Och en pärla är i Alvesta är som sagt St Clair på Storgatan 15 i Alvesta!
12. Sent om sider. Mejlade Johan Persson i Kalmar idag och grattade för tillväxten. Dags att öka svängrummet för medborgarna och sänka skatten!!?? Kul att det går bra för Karskrona också.
Nästa nr struntar jag i. Som ordf i Hypokondrikernas lokalavdelning. Har ännu inte köpt blodtrycksmanschett. Och vårdcentraler tenderar att bli som banker. Vill helst inte ha besök!!


Bo Frank

Växjö 20160225