fredag 25 september 2015

Fredag

Lakers fortsätter att förlora. Klarar man inte matchen i morgon står det inte rätt till. Kommer att vara där.

Trafikverkets entreprenörer får nu t o m riva upp nylagd räls. Kanske lika bra att ta hit kineser för att rätta till felen!?

Incident. Så kallade myndigheterna det faktum att 700 trampats ihjäl i Mecca.

Volkswagen. Kommer säkerligen fram annat fusk.

Vattenfall säljer brunkol. Exit eller loyalty för miljöpartiet. Så är det att sitta in en regering. Tycker själv att detta är en knepig fråga.

Schlaug dissar AKB för att aldrig ge ett enda tydligt besked i en enda fråga. Trevligt jobb. Att sitta i en TV-soffa och dissa allt och alla.

Det är inte muntert att läsa rubriker i tidningarna. Det gäller att inte hemfalla till pessimism och uppgivenhet. Och göra vad man kan där man är.

Gott om tid att läsa på alla resor. Två av Ranelids senaste böcker. Bok om kampen på Mount Everest. Och nu den senaste Jeffrey Archer. En av mina absoluta favoriter. Baron, en gång biträdande partiledare för Tories och parlamentsledamot. Tror jag har läst det mesta han skrivit.

Paul McCartney fortsätter att leverera mejl och nya inspelningar, remastrade gamla och har en full agenda.

Nu två mediaträffar i Stockholm. Och så förhoppningsvis med ett tidigare plan hem. Kanske snabbsväng till Öland och skördefest.  Med mamma. Och hälsa på min syster. Detta ständigt dåliga samvete för att aldrig ha tid.
Kommer att ägna söndagen åt att gåt till kontoret och komma ikapp. Och så middag på kvällen för våra kinesiska vänstudenter.

Skall också ringa några samtal för att göra någon glad.

Och börja fylla i min nya kalander för 2016. Lycka är att få en blå Akademialmanacka.

Trevlig helg!

Bo Frank
Stockholm 20150925