onsdag 19 augusti 2015

Somaliska och vad sysslar moderaterna med?

På Text TV står det Somaliska - Elsfsborg 0-1. Kunde varit 4-1. Elfsborg utspelade stundtals. Härlig stämning på Myran. Tänkt vad mycket nöje man får för 100 kronor. Skall till Myran igen på Söndag och se DFF. Många trevliga personer att prata med i kväll för mig och lilla frun. Gladdes över att det var så många olika sorts folk på arenan.

Fin dag i det vackra samhället Virserum. Berättade om Växjös bostadsbyggande.  Vi ligger i topp i Sverige i nästan allt. Miljö, energi, trä, låga priser och omfattande byggnation. Seminarium på konsthallen i Virserum. Jönköping och Kalmar inbjudna också. Inget k -råd från Jönköping eller Kalmar kom. Från Växjö var vi fyra personer. Flera inbjdna talare från hela landet hyllade Växjö. Ynnest att får höra stjärnarkitekten Gert Wingårdh.

Utbildningschefen angelägen om att tala om att småbarnen som sprang på taket på Paletten inte var från förskolan.

Drar man ut kurvan av kostnader för s k ensamkommande flyktingbarn så kommer de att passera kostnaderna för det svenska försvaret inom överskådlig tid. Det är är ingen värdering utan ett konstaterande.

Läser på Text TV att moderaterna vill ha sovmorgon för skolbarn. De borde i stället kliva upp en timme tidigare och läsa läxor! Måste vara ett grovt missförstånd. Låter som miljöpartiet för 15 år sedan eller Vänsterpartiet idag! Vad är "vårt" parti på väg? Kan inte vara sant!

Johan Rockström. Om Sverige bytte ut fyra sportsidor varje dag mot tillsåndet för klimatet!?? Struntar alla i miljön? Världen har frossa. Livet går vidare. Hur länge? Dagen för när vi förbrukat de tillgängliga resurserna för detta året har passerats.

Ingenting är längre som förut. Alla gamla sanningar är slut.

Glömt låten!

Sov gott!

Bo Frank
Växjö 20150819