fredag 3 juli 2015

Radikal islam - Vet hut!

Vet hut moderater som tänker gå med skyltar mot DÖ under AKB:s tal i Almedalen. Man börjar inte med att dissa en ny partiledare som kanske vid det tillfället inte kastat loss från Reinfeldt.

Läser som alltid i Dagens samhälle. Om moderata förlorare ute i landet som skyller dåliga valresultat på rikstrend och sd. Man kan inte skylla ifrån sig!
Läser också om den avhoppade vänsterpartisten Hanna Gadban som ser radikal islam växa sig starkare i Sverige. Och som inte platsar i den svenska kulturelitens åsiktskorridor. " Som svensk skall man vara normkritiker, men som invandrare får man inte vara det. Då anses man vara kulturförrädare och legitimera SD:s åsikter". Självcensuren växer sig starkare! Skrev förresten några media varför Regionteatern tvingades stoppa sin föreställning i Åseda?

Riksrevisionen konstaterade igår det alla visste. At svensk integration bara kostar mer och mer och bara blir sämre. Och jag ser inga påtagliga förändringar på g.

Igår. Rekommenderar TAK:s räckmacka. Om man får nånstans att sitta. Borde vara bord för ätande. Inte rimligt att sitta och sola många timmar över ett glas rosé. Trevligt att ta mamma upp på TAK.

Idag möte bl a med HSB. Men kastar mig ut längs sjöarna och badar gärna. Trummens vatten är ingen gröt och inte heller vid badplatsen på Kampen och vid lagunen. Däremot en massa sörja vid Vattentorget. Ber förresten om ursäkt för att kommunfullmäktige inte förbjöd algblomning på sistan sammanträdet innan sommaren.

Klimatet blir allt mer extremt. Och klimatskeptikerna styr de flesta länderna. Och miljardsubventionerna av olja fortsätter. Och de svenska partierna duckar. Räddningen kan vara att marknaden börjar ta in kostnaderna för en värld som kollapasar. Det finns tecken på att så sker! 

Läste igår Mats Birgerssons bok. Och skall idag börja läsa om en bok om starka/framgångsrika kvinnor under antiken.

Och tack för alla glada tillrop över mitt bloggande.

Bo Frank
Växjö 20150603