måndag 30 mars 2015

Peder Åsebring

Tröstade mig med Tranströmmer sedan Lakers gått på pumpen i Göteborg. Ny härlig start på arbetsveckan idag. Möte med Regionen och enades om ett smärre tillskott för innevarande år till Kulturparken för en blygsam satsning på Utandrarnas Hus. Hade velat ge mer! Regionen har taktpinnen. Vi ökar gärna anslagen i proportion till Regionen enligt vårt grundavtal.

En läsare av min blogg är Peder Åsebring. Godhjärtad kompis sedan decennier. Samma pokergäng. Tillsammans med andra från Väster där jag en gång bodde när barnen var små. Peder läste på bloggen att vi var utan kanaler för matchen i Gbg och bad oss komma över. Men vi hade lite annat att fixa. Peder är en kunnig konsthandlare,  som spelar i de högre divisionerna,  har järnkoll på allt som händer i Växjö. Han bedriver nu också handel på nätet  www.fineartauction.se

Rekommenderar ett besök på hans hemsida. Peder är också givetvis en duktig värderare. Peder har dock inte varit i närheten av en teckning av John Lennnon eller en knepig installation av Yoko Ono. Men gladast för det är nog Peder!

Glad att Peder finns i vår stad!


Bo Frank
Växjö 20150330