torsdag 19 juni 2014

Public vänster!

Varför skall man betala TV-avgift för en s k Public Service som är så mycket vänster? Kommunal service är alltid bättre än privat! Har någon någonsin hört talas om gransking av offentlig städning?
Högre skatt är bättre än lägre! Den som vill ha hög skatt är alltid alla goda gåvors givare!
Det som föranleder detta magsura inlägg, trots att jag är glad som en lärka idag, är radions sommarpratare. Där får det inte finnas partipolitiker. Synd, för det är ju åtminstone varudeklarerade! Däremot får det finnas hur många som helst som tillhör den s k kulturvänstern. Och en sådan person inleder årets säsong! Hur många borgerliga fritänkarer finns det på listan?

Hann först idag läsa Q, SmP:s bilaga. Hög klass. Tror att SmP står och faller med att man uppfattas som någurlunda opartisk, för läsare och annonsörer. För att inte säga upp prenumerationen en morgon då jag är arg har jag autogiro. Och det vet jag inte hur man avslutar!

Dåligt samvete för en slapp dag. Rotaryfrukost med hustrun och klubbkamrater på slottet. Pratade med nyvalde presidenten om att vi behöver ökad etnisk månganfald! Vi måste spegla verkligheten!

På jobbet! Ner med mor och katt till Blekinge. Till valstugan. Regnet kom vid 17.30 och då stängde Roland Gustbée och jag för dagen. RG hade en ny snygg affisch?  Mina kommer nästa vecka! Och m kommmer att vinna det lokala affischkriget!

Ikväll? Äta, stryka, dricka vin och kolla fotboll! Och tänka på vad jag skall säga i Evedal i morgon. Mitt midsommartal! Förbereder mig aldrig någonsin. Mer än möjligen en rubruik och kanske en strukur. Rubriken blir Vatten!

Bo Frank
Växjö 20140619