söndag 12 januari 2014

Bo Frank håller presskonferens och frågar hur LO ser på Växjö

Bo Frank håller presskonferens. Om att stationsområdet är halvfärdigt. Kostnaderna för hela projektet är detaljer i sammanhanget. Samtidigt lanserar kommunen en ny jubileumsbok om kommunen, 1954 - 2013. En bok som uteslutande handlar om Bo Frank, månad för månad.

Detta var ett av numren i årets Nyårsrevy. Revyn är mycket bra som helhet. Och Nils Åkesson är en av Sveriges bästa komiker. Absolut bland de bästa!

Samtidigt som detta  spektakel pågick, spelade Lakers skjortan av Skellefteå. Var för ett år sedan i Skellefteå och fick se dem ge Lakers storstryk. Nu skall det väl ändå mycket till för att det inte skall bli slutspel.

Hörde igår infrastrukturministern  säga att hon har förtroende för sina myndighetschefer tills hon meddelar något annat. En listig och försåtlig formulering som på den sortens kodspråk tyder på att Malm hänger löst. Han klarar inte en urspårning till.

Fick igår veta att LO-bossen åker runt och besöker kriskommuner i Sverige. Om han skall till Lessebo, eller någon av de 250 kommuner som backar? Nej, han skall till Växjö! Jag tycker inte att han skall svartmåla Sveriges fjärde tillväxtkommun och en kommun där han själv varit verksam. Och om krisen varit så stor borde han väl bett att få träfffa kommunledningen.
Jag har inte fått någon propå! Men det är väl ett jippo!

F ö anser jag att det är dags att lägga ner Radiotjänst i Kiruna. Ren sysselsättningsterapi!


Bo Frank
20140112