fredag 16 november 2018

Lite skvaller.....PS Gärna nyval nu, genast!

Onsdagen slutade lite bättre. Energikonferens. Satt med Julia Ahlrot och blev intervjuad av en ambassadör om Växjös miljöarbete. Åt goda pizzor från Venezia hos mamma.

Torsdag morgon styrelsemöte med Wexnet. Trevligt uppdrag som handlar om att ligga i framkant och skapa mervärde för medborgarna. Glad över att jag fått förtroende att fortsätta detta ordförandeuppdrag under den nya mandatperioden. Promenad runt sjöarna. Med lilla hustrun på den lilla vernissagen på Palladium. MimmisFoto&Event. Bild på den hängivna rockaren Mimmi/Amanda och jag.
Fortsatte till de Lux. Nils Åkesson hade just fått kuren på plats på Storgatan, blir glad bara jag ser honom. Årets revy blir förmodligen den bästa. Det säger jag efter varje och det är alltid sant. Frågade om det blir något inslag om Kniv-Anna? ( historien om Anna Tenje med kniv på flyget och till riksdagen) Nils var lite svävande!


De Lux. Ett makalöst " glädjehus" i Växjö. " Alla " var där. Gå in på deras hemsida. Ikväll ost från Joels ost och årets Beaujolais Nouveau. Där syntes alla som vill vara där och synas där. Lite proggigt folk, mediafolk, kreativt folk, f d kommunalråd och kompisgäng. Trivs i denna avslappnande atmosfär. Fyra glada damer mitt emot,  i trängseln.

Idag. På jobbet en stund. Fin bild på Anna Tenjes rum. Dynamiken finns där oavsett om Anna är där eller ej. Alltid diverse leksaker, skor och annat. Och skor byts snabbt...


Promenad runt sjöarna med god vän.


Kan inte läsa tidningar utan att bli arg. Ny ledare i SvD om den förskräckliga jämställdhetsmyndigheten i Göteborg som är en propagandacentral för Feministiskt alternativs alla tokigheter.

Läser i Sydsvenskan om en 24 årig man som sparkat en 16-åring i huvudet. Mannen hade tidigare fått åldern uppskriven med sju år. Hade åtta olika identiteter i Sverige och ett utvisningsbeslut som inte verkställts?

Polariseringen i Sverige kan bara skyllas på politikens oförmåga. Ingenting annat!

Ännu en kulturhelg i vardande. Rapporterar från detta.

Önskar världens bästa folkslag, Växjöborna,  en trevlig helg!

Förresten, bra artikel av Pontus Ljungberg i SvD. Jag och några moderater skall besöka det fina muséet nästa vecka.


PS Med den drucknes envishet säger c och lib att de vill bilda en alliansregering med Ulf Kristersson som statsminister. Samtidigt röstar de ner honom. Idag meddelar de att de inte vill ha en gemensam alliansbudget. Och som inte det vore nog,  att man inte vill rösta för en budget som m lägger fram i alliansens anda. Är det någon som begriper någonting?  Nyval nu!! Låt folket bestämma hur de anser att partierna skött sig efter valet!!!! DS

Bo Frank
Växjö 20181116