lördag 18 augusti 2018

Från det ena till det andra...

Vaknar med SvD o ser obegripliga annonser på vår partiledare. Vem f n tar dessa bilder?

Runt sjöarna. Vänliga människor. Alltid.

Frukostägget och ansjovis. Bara det. Och ett glas egen juice. Ingefära, grape och morötter. Och the från Johanne.

Till Evedal. HD- klubbens årsmöte. 1500 pers på campingen. Tre dagar. Otroligt. De har 7500 medlemmar och ökar. Sköna lirare. Fast hög medelålder, men de ökar. Alla sorters folk. Olika bakgrund, många kvinnor. Trivdes. Var ordförande på årsmötet. De sa att det var det snabbaste och bästa årsmötet,  ever. Jag och presidenten. Robert Bodin.

Efter årsmötet. Parad genom Växjö!


Sekreteraren i klubben och passageraren kör som nr 2 av flera hundra runt i Växjö. Vilken fest de har på Evedal. Och alla HD är olika. Otroligt vilken värld. Gillar vad jag ser!

Tillbaka till stan. Kampanj i valstugan hela em.


Vi är många, den valstuga som har flest medarbetare och öppet nästan jämnt. En dam kom till Oliver och mig och sa att vi var de " mest mänskliga " politiker hon träffat. På bild,  med en av våra mycket välutbildade och kunniga kandidater. Delgash Levin som jobbar som verksamhetschef i en av  länets kommuner. Vi har väldigt roligt i vår kampanj. Folk säger att moderaterna är det synligaste partiet. Det var mitt mantra när jag en gång blev chef för partiet. Då var det v,  i sina glansdagar. Nu har det varit vi i 25 års tid. Men vi vilar inte på lagrarna. Vi jobbar på.

Tusentals människor träffar oss. Inte en enda otrevlig person på hela dagen. Och våra ungdomar är så bra. Vi har en Anna-effekt på gång. Team Tenje. Borde varit Team Anna!? Varför gör inte partiet centralt som vi?? De sitter med konsulter och annat som inte vet vad som går hem i landet. Fråga mig. Vet hur man vinner val!!!

Åter. Växjöborna är fantastiska. Två före detta v idag som gått över till oss! Bara det!!! En för att v vill ha obegränsat flyktingmottagande. Och en annan för att v i Växjö bara pratar genus.

Och, det kanske mest spännande. En man från landsbygden som röstade m förra valet till kommunen och på sd till riksdagen. Han kunde nu överväga att rösta m till riksdagen eftersom han jobbar i ett exportberoende företag och vill inte att Sverige lämnar EU. Plötsligt händer det!Bo Frank
Växjö 20180818

.