torsdag 5 maj 2016

Jag sätter ingen utmanande rubrik

Onsdag. Blågröäna Växjö satt i budgetmöte med inriktning på vilka mål vi sätter upp för kommunens verksamhet på kort och lång sikt. Höll på att krevera på lunchen. En yngling i sina bästa år höll på att köra på mig och en dam på en trottoar på Norrgatan. Jag föreslog honom så återhållsamt jag kunde att att cykla på gatan i stället. Fick då kommentaren Fuck you din jävla rasist. Tur att jag inte är polis. Då hade jag blivit anmäld och media gjort en stor grej om starckars David mot Goliat. Jag säger till alla. Oavsett ålder och bakgrund när jag ser folk som inte beter sig vettigt. Men det är få som gör det. En svensk tiger. Utom på valdagen!

Åkte med min lilla sol och mamma till Blekinge. Gudomligt vackert ute just nu. Slav under bestyr jag inte gillar med tidsbrist. Mona Sahlin, som jag alltid hyllat och kommer att fortsätta att hylla har ställt till det för sig igen. Vem är rätt person att döma!?

Tillbaka till Växjö. Tänker förmodligen göra ett allvarligt försök att inte gå till jobbet i morgon. Tänker göra sociala besök hela dagen. Per Schöldberg och Lars Edqvist sitter med budgettexter inför nästa veckas budgetberedning i Borgholm. Och jag litar fullständigt på dem. Lars dock en besynnerlig figur som sätter Niel Young före Paul McCartney. Då händer det besynnerliga att de båda gör en konsert tillsammans i Kalifornien i höst. Som jag tidigare meddelat. I såna lägen hade det varit skönt att vata totalt ekonomiskt oberoende!

Tänkt att ha semester nu och fram till midsommar!? Svensk natur är otrolig!!! Och fick just avi för att betala förnyat medlemskap i SNF. Som ger ut Svensk Natur!!

Önskar alla läsare av denna blogg en fin avslutning på veckan!

Skall jag avhandla något speciellt ämne???

bo.frank@vaxjo.se


Växjö 20160505