tisdag 10 maj 2016

BB B i B på Ö

Så var 2016 års budgetberedning avslutad för Blågröna Växjö. Återstår diverse justeringar och överväganden. Helheten presenteras 31 maj. Ölandsposten skriver idag om hur bra det är att göra budget på Öland. Bra möte, god stämning, sol ute och inne. Hotell Borgholm är en oas. Och i augusti åker kommunens hela ledning till Borgholm igen för traditionsenligt strategisamråd. Vi hoppas få Per Bolund som en stjärntalare! Sossarna och v sitter nu på Öland, när vi andra åkt hem och knåpar på sin låtsasbudget/skuggbuget. Och man kan som vanligt lova vad som helst i full vetskap om att deras budgetförslag inte behöver betalas/bekostas. Satt man i majoritet skulle man inte ställa ut denna typ av löften! Har aldrig på alla år varit med om en så oansvarig opposition! Inte någon stans i Sverige där s styr kommunalt genomför man det man i opposition föreslår i Växjö. Bedrövligt!!!!


Växjös Pridevecka imponerar trots en och annan affisch som jag inte gillar. Men jag kan ju inte vara smakdomare i allt. Men tydligen är det de utmanande som lockar. Pissed Elin är lika övertygande som att kalla Tegnér för  Växjös förste HBQT-aktivist!


I morgon diverse ganska roliga möten. Och ledig kväll med hustruns barnbarn. Vi laddar med Pizza från Växjös bästa Pizzeria. Venezia.


Blir sen middag på vår välansade uteplats!
Bo Frank
Växjö 20160510