fredag 8 april 2016

I väntan på vadå?

Satt på  budgetmöte hela dagen med kommunstyrelsen. I konserthuset. Och på kvällen med en litauisk borgmästare. Och Lakers klarade galant sitt uppdrag utan mig. På jobbet strax innan 7. Släppte in två unga damer som stod och frös i regnet. De skulle se den romska flaggan hissas. Och det dröjer väl ett tag.


Kan man lita på det som står i tidningen? SmP. Ja, men man skildrar av olika skäl inte hela skeenden. Det står att Anna Fransson blixtinkallat KSO möte i regionfrågan. Detta är inte sant, men det har gått ut en förfrågan om mötestider. Och det står inte heller att mötet drivits fram av oppositionen. Det hade varit korrekt att skriva detta då det också är synnerligen väl dokumenterat att så är fallet. Blev förvånad över att i går kväll bli uppringd av en av regionutredarna igen! Har därför bett om ett möte med en trängre krets redan idag för att förmedla vad jag fick mig till livs. Sitter även denna dag på budgetmöte på konserthuset. Och har ikväll after work en stund för några litauer. Är f ö lite sur på dem som rattar Paul McCartneys One to one turné i år. Varje dag rullas det ut nya datum för konserter runt omkring i världen. Och idag släpps biljetterna för en spelning på Jylland. Men än har inte Sverige nämnts!? Hur gör jag? Paris, Berlin, Bergen, Jylland? Argentina? Eller vänta!? Och så jobb och Almedalen en stor del av denna sommar, faktiskt!


I väntan på vadå? Ännu finns inget regionförslag att ta ställning till mer än en kartbild? Medan geografin räcker för One to one. Man har olika ställen att åka till! Och innehållet är alltid det bästa möjliga!!!


Kan inte ha ett mer spännande och mer omväxlande liv. Blev igår också tillfrågad att vara mentor i ett miljönätverk där en vecka i Kalifornien i september ingår. Welcome to the Hotel California. You can check out any time you want, but you can never leave. Och precis så är det med politiken!


För exakt 50 år sedan spelade Beatles in Got to get you into my Life. Med George Martin på orgel!


Bo Frank


Växjö 20160408