tisdag 15 mars 2016

Extra Extra Extra - förändra m!?

Så var fullmäktige slut. S kommer att uppträda som dåliga förlorare och kommer att börja hitta på saker för att hindra verkställigheten. Detta kan i värsta fall resultera i att näringslivsklimatet dyker i kombination med skatteökningar. Och då är Växjö illa ute.

Mår illa av att se på TV hur giriga näringslivstoppar fifflar med skatt. De är i samma klass som topparna i socialistiska Kommunalarbetarförbundet.

Samtal från fastighetsägare idag. Det är inte bara kommunen som ser att företrädare för Hyresgästföreningen hindrar nybyggnation. Tror aldrig att SmP skulle våga sig på ett inblicksreportage om dessa hemskheter! Däremot lite förvånande att SmP på nätet bara citerar de röda från fullmäktige. De brukar ju vara opartiska!?

Har med anledning av den ytterst hemska händelsen i Alvesta bett kommunen om vi kan kräva att få veta åldern på de vi tar emot. Dessvärre inte självklart i Sverige som tror på allt "flyktingar" berättar. Fler frågor idag om hotellet vid Fagrabäck blir ett gigantiskt flyktingboende eller ej. Vet ej. Dock olämpligt. Polisen har redan fullt upp och är underbemannade. Vi kan inte fortsätta att satsa på event och evenemang om vi inte har hotellrum i stan. Regeringen har ju slagit stopp. S och mp. Och då måste väl även jag kunna hävda att vi tagit vårt ansvar.

Och. Kan aldrig förklara för alla som frågar hur det kan vara rimligt att personer, ganska många, som fått uppehållstilltånd, plötsligt kan åka på "semester" till de länder där de flytt ifrån!?  Måste också med skärpa förklara att sd vill överge Sverige! Man är emot Nato och EU! Och vill isolera svenskt näringsliv från omvärlden. Sd har haft en poäng i att Sverige haft en extrem flyktingpolitik. Där har de flesta partier vaknat idag. Sd röstade med  s och v idag också när det gäller frågan om att säga nej till seriösa svenska företag som vill investera i fastigheter i Växjö. Tycker inte att sd ställer upp för svensk ekonomi och säkerhet. Vi kan inte förpuppa Sverige tillbaka till 1954 då jag föddes. Därför behövs nya kvastar!!!!!

Funderar att lansera begreppet de rediga moderaterna. De gamla vann inte val och de nya har blivit för nya!!!


Bo Frank
Växjö 20160315