måndag 15 februari 2016

Borde de inte sitta inne? isomsamosa@gmail.com

Såg om två avsnitt av Damernas Detektivbyrå med våra kinesiska studenter. De har tvingats igenom Bergman, Beatles. Änglagård I, II och III och Grand Torino. Det bästa mänskligheten kan erbjuda. Vi gjorde god mat. Och gott italienskt.

Idag. Möten och möten. Om bankservice, bredband och telenät. Runda i politikerkorridoren. Bra möte med Hyresgästföreningen om morgondages ärende på KF. De var inte emot försäljningen i sig, men bergripligt nog en del oroliga frågor! Trevligt folk som var befriade från idologiska skyggklappar.

Gick på Rotary. Behöver närvaropoäng. Bra föredrag. Och en ung somalisk gymnasist dök upp! En "tjej" som är UF-företagare och går på Teknikum. Sålde bland de godaste pigoger jag ätit. Bra svenska för att ha varit här i två år! 10 kr styck! Se adress ovan!

Inre arbete. Klippning på Marias Hårvård, Norrgatan. Rekommenderas!

Satt på café och väntade på en person som inte dök upp. Det jag har svårast för. Jag ger av mig och min tid! En av mina sämsta egenskaper. Ogillar tidspillan. Men vad gör det om hundra år? Till mamma. Skulle kommit på middag, men krasslig. Gick dit med lite saker.

Sen middag mel lilla solen.

Läser i SmP om de misstänkta mördarna i Alvesta. Med deras meritlista bakåt funderar man på varför de inte redan satt inburade??? Och det är väl så de flesta tänker.

I morgon. M- möte, blågrönt möte och arbetsutskott. Lunchmöte. Fullmäktige. Om bl a försäljningen av bostäderna. S kommer att fullborda liturgin genom att kräva s k minoritetsåterremiss/tillfällig käpp i hjulet. Så det hela avgörs i mars.

De är trängda av inre strider. Där man styr säljer man med exakt samma argument som vad vi blågröna har, där man är i opposition försöket man vända kappan efter vinden. Det kommer vi att påvisa i morgon. Och vi kan göra det två fullmäktige i rad!!!

Bo Frank

Växjö 20160215