torsdag 14 januari 2016

Till solen

Möbelriksdagen var en hit. Fick tillsammans med andra medverkande en gigantisk ostkaka! Få har Johan Sjöbergs driv och kontaktnät.
Skippade middagen och var hemma och packade. Åkte från Växjö till Gran Canaria i går morse. Fördelen med reguljärflyg är dock att folk inte börjar bli högljudda en timme efter planet lyft. Och att en landning som funkar anses normal.

Efter några timmar sitter vi på hotellet och ser Maspalomasstranden. Radion ringer genast och vill ha kommentarer om pseudonyheten om Östers klagande vaktmästare. Att de klagar är inget nytt. Vem skall jag klaga till för högt blodtryck?  Gick en promenad i solnedgången. All inclusive är inte att leka med! Gjorde klart alla mejl innan läggdags. Var på Cultix hemma och köpte en ny McCall. Får se hur länge den räcker.

Fyra timmars strandpromenad idag. Solen går ner strax efter sex. Har nyss badat. Inte varmt. Nu ta itu med dagens mejl. Mobilen har varit på hela dan. Dumt, men min grej.

Kommunal. Att det kunna fortgå så länge när alla i ledningen haft kunskap. Sossar är hycklare!

MUF kräver regeringens avgång?  Tror inte på det. Alliansen är överens om mer än den nuvarande regeringen, dock ej om flyktingpolitiken. Det skiljer ljusår mellan centerns och moderaternas syn på flyktingpolitiken. Lyssnade till en amerikansk forskare som beskrev dilemmat med att det nu går 125 pojkar på 100 flickor i vissa åldersgrupper.

Synd att Elisabet Anderberg lämnade. En rakryggad person som drivs av klara värderingar men som också kan skapa konflikter.

Maspalomas 20160114

Bo Frank