måndag 11 januari 2016

Ärkebiskopen i det blå och rikspolischefen partigängare.....

men också på jorden. Antje Jackelén gjorde en mycket stark och bra lördagsintervju i P1. AJ kryssade skickligt och trovärdigt kring frågor som flyktingmottagande, klimat och prästers rätt att vägra viga. Blev imponerad. Lakers hade dock oflyt.

Stark krönika av Johan Norberg i God morgon världen om barns behov av att få leka lite själva. Trevligt att höra Juan Soto i LO:s närradio. Sympatiskt nyhetsförmedling och sedvanligt bra musik.
Hustrun och jag gjorde världens godaste köttbullar. I lördags. Med västerbottenost och ansjovis som delingredienser. Till detta en gammal Amarone som dessutom var en doftsensation.

Lagade fantastisk lutfisk till mamma igår. Knaperstekt bacon ovanpå. Hustruns goda sås. Dijonhonungssenap.

Häpen men inte förvånad över att polisen i Stockholm och DN mörkar att utländska killar antastat flickor. DN har svårt för att rapporta det som är negativt kring invandring. Det sitter i toppen.

Blaskig och grå måndag i glatt kommunhus. Trots att huset inte är Sveriges vackraste. Har idag dragit upp lite riktlinjer för ett smart koncept för Almedalen. Har au i eftermiddag för att kunna vara på möbelriksdagen i morgon.
Årets första gruppmöte i kväll!

PS Kommer hem. Ser rikspolischefen på TV. Missade hans tidigare uttalande över att han "kräks" över ett parti som med bred marginal invalts i riksdagen. Rikspolischefen hjälper de facto sd till nya höjder. Visst är det så att många mörkar vem som begår brott för att inte bli beskylda för att vara rasister. Kan vi ha det så?    DS

Bo Frank
Växjö 20160111