torsdag 22 oktober 2015

Sverige blir aldrig som förut - behåll lugnet!

Bestialiska skolmord. Våld i vårt närområde. Villainbrott.  En explosion av flyktingar till vårt land. Som en följd,  höjda boräntor. Kostnader för flyktingmottagande kostar snart mer än tre ggr så mycket som försvaret. Människor jag känner pratar om att emigrera. Min uppgift är att säga att samhället klarar allt. Men jag kan förstår dem som tvivlar. Som anser att blåögda politiker ställt till det. Och många är rädda för att prata i klartext. Kommuner börjar skylla på varandra. Se morgondagens tidning. Samtidigt måste ledande personer använda både hjärta och hjärna.

Statsminister och utrikesminister mördadade i ett fredligt land som Sverige.

De som kommer till Sverige idag är inte de mest fattiga och sårbara. De utgör 5% max. Kvotflyktingarna,  som jag alltid ansett att de bör öka i vårt mottagande! Vi har flest sk kallade ensamkommande s k flyktingbarn i hela EU. I Sverige anses det diskrimenrande att ålderbestämma dem. De är allt ifrån förvirrade, fattiga ungdomar från norra Afrika till en klick superrika ungdomar från delar av Mellan Östern. Medias uppgift är inte att skildra hela spektret utan de ömmande fallen.

Nästan ingen kan avvisas i praktiken.  Från Sverige. Som saknar asylskäl.  Trots världens mest generösa politik och bidrag. Har skrivit så mycket om detta i flera år. Så nyanserat som möjligt. Och har därför varit i stort sett den enda politiker i Sverige som klarat sig undan att få löpa gatlopp påhejat av media/kulturvänstern som styr opinionsbildningen i Sverige.

Nu är nu. Men hur ser Sverige ut om 10 år? Vilken religion är i majoritet? Hur förskjuts samhällets värderingar. Är Sverige världens mest jämställda land?  Klarar vi alla individers rätt? Att älska vem man vill? Och leva sitt eget liv?

Människor funderar. Vem har svaren? Få invandrare hotar Sverige. Det gör naiva svenskar. Och psykfall.

Skulle kunna spekulera och skriva hela natten. För att skydda alla goda människor som finns i vårt land inkluderat alla invandrare,  måste m och s snarast komma överens om att radikalt minska invandringen.

Det är en god tanke. Men Sverige kan inte hysa alla som köper sig hit och alla fattiga människor i Europa som vill komma hit för att tigga.  Det kostar för mycket i sociala spänningar och leder till ett land i stark polarisering. Sverige skall vara nr 1 i humanitet, miljöansvar och en starkt röst i världen. Men då måste vi ha näsan ovanför vattenytan. Men hur länge klarar vi att ha det???

Vakna, svenska folk! Hör av dig till det parti och den politiker som du litar på egentligen.

Men. Glöm aldrig att de partier som lovat de enklaste lösningarna är de som varit ansvariga för nästan alla mänskliga katastrofer!

Vänd extremismen ryggen! Den har aldrig humanitet och människokärlek som ledstjärna!






Bo Frank
Växjö 20151022