lördag 29 november 2014

Scum manifestet, Lena Andersson och moderater på stan!

Vaknade 06.00 som vanligt. Hade länge tänkt att jag skulle läsa nåt av Lena Andersson. Läste hela Egenmäktigt förfande innan jag gjorde frukost till min lilla solstråle! Boken gjorde inga djupare avtryck mer än att det framgick att LA är beläst. Gjorde i ordning papaya, starkt kaffe till lilla frun, Kusmi Anastasia tea till mig. Och ekologiska stekta ägg och Konsums ekologiska bacon som är en delikatess. Konsum är den enda butiken i stan som alltid har stora papayor! Men fortfarande nästan bara sossar i Konsums olika styrelser. Och därför går det som det gör. Varför inte sätta in mig i styrelsen så det kan bli lite bättre affärer!

Kokte glögg och tog med mig två termosar och min skylt, Tack för allt stöd i valet. Gick till expen för att förbereda moderater på stan. Min kasse snodd på Klostergatan när jag vara var inne i huset någon minut. Min skylt med foto stod kvar. Vi moderater kampanjade på flera ställen i kommunen idag. Kallt som bara den. Trevliga människor kom fram och tackade för vårt arbete!

Gick och hämtade ut julkorten, köpte krans på torget och lite vitt vin.

Lunch bestående av ekologisk gurka från Johanne, rökt lax, kokta ägg, gravlaxsås och hustruns nybakta bröd.

Joxade lite med allt möjligt.

Lästen lite och tittade på ett program om Scum manifestet. Andrea begåvad. Begriper inte hur män kan känna sig hotade så till den milda grad att de så totalt går över styr! Skulle gärna se pjäsen i sin helhet! Det finns gott om människor som är så sköra i sin egen identitet att man retar sig på allt okänt!

Skall ikväll till Lammhults Folkets Hus och prata Beatles. Besynnerligt nog inte en rad om detta på vare sig Folkets hus hemsida eller på Rotartys hemsida! Det mörknar ute.
I morgon vänder det. Första advent. Det mentala ljuset kommer åter.

Växjö 20141119

Bo Frank