fredag 28 november 2014

Moderata bortförklaringar och alla avhopp hos v i Växjö! Och om Lena!

Så har valanalysgruppen kommit fram till att det inte var något fel på partiets flytingpolitik! Detta var rätt väntat. Det handlar inte om brist på integration, som rapporten påstår,  utan om det faktum att medborgarna tycker att m är för flyktingliberala. Tror trots detta att den nya partiledningen måste ta till sig vad vi aktiva i landet säger och inte en friserad valanlys! Verkligheten kommer att tvinga fram en annan politik! Hos de flesta partier.

V i Växjö. De flesta partier i Växjö har klarat att förnya sin besättning. V ett av få partier som inte klarat detta. Samma fullmäktigegrupp idag som för 30 år sedan. Betydligt mer spänst och glädje när man besöker PRO än när man hör v:s lokala förädare. Nu tappar v de få ungdomar man hade. Och v tappar också i valet. Förr var v ett lokalt framgångskoncept.

Sitter nu på s k strategisamråd med den samlade kommunledningen. För att diskutera trygghet. Intresant att rikspolisstyrelsen pekar ut Araby som ett område där lokala kriminella nätverk anses ha en negativ påverkan på lokalsamhället! Vad var det kommunalråden sa? Som det blev sånt Herrans liv om?

Men nu ser vi framåt och jobbar ihop!

Lena J fick inga uppdrag efter valet. Men man var väldigt angelägna om att ha henne på listan för att dra lite röster på marginalen. Klart hon är besviken! Inga uppdrag trots att Lena var den fjärde mest kryssade på listan.

Växjö 20141128

Bo Frank